O projektu “KATALIZATOR MODROSTI – HEKATON” … (2020)

” KATALIZATOR MODROSTI”

HEKATON
(december 2020)

a

Pridite in shekajte Teozofsko knjižnico in bralnico Alme M. Karlin!


Zakaj želimo, da shekate našo knjižnico?

Zato, da vam pokažemo, da vaše znanje, ideje, kreativnost niso za brez veze in vam hkrati damo pobudo, da prevzamete vajeti knjižnice za 2 dni. Iskreno si pa želimo družbe mladih, nadobudnih, kreativnih, polnega znanja ljudi, da nam pokažete in izrazite kakšno knjižnico si želite zase in kako jo vidite v prihodnosti ter kako bi jo uporabili za namene so-dela in so-ustvarjanja.

Kaj boste pridobili v teh dveh dnevih Hekatona ’’Katalizator modrosti’’?

Izkušnje na področju organizacije, koordinacije, timskega dela in medsebojne komunikacije, kakšen je občutek, ko imaš pri odločanju in izražanju idej popolno svobodo in si hkrati za dva dni postaneš so-odgovoren za spremembe celostne podobe knjižnice. Naučili se boste kako zasnovati in implementirati neko idejo ter kako jo predstaviti. Pri tem se boste zavestno zavedali, da ste sami največji kreatorji sprememb za danes in jutri..

Kaj TKBAK pričakuje od vas mladih?

S hekatonom vam želimo omogočiti druženje s sovrstniki, delo v enotni skupini in z našo pomočjo skozi celoten projekt razviti novo celostno podobo naše knjižnice in spletne strani. Najbolj od vsega si želimo vaše prisotnosti, dobrih inovativnih idej, pozitivne igrive energije in pogum.

KDAJ? 4.12. in 5.12.2020
KAKO? Potekal bo virtualno.
Organizator hekatona: Teozofsko društvo Jivatma


Organizator: Teozofska knjižnica in bralnica Alme M. Karlin
www.jivatma.si
Kontakt: program@jivatma.si, tel.: 03 62 098 62, 041 464 667